ساری /
جوجه‌ریزی 9 میلیون قطعه در واحدهای پرورش مرغ گوشتی ساری

طهمورث قاسم‌نژاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری افزود: شهرستان ساری با داشتن 30 واحد مرغ مادر و تولید سالانه بیش از 42 میلیون قطعه جوجه یک‌روزه گوشتی حدود 15 درصد تولید جوجه استان را به خود اختصاص داده است.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به اینکه در 6 ماه نخست امسال بیش از 9 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی این شهرستان صورت گرفته که حاصل پرورش در واحدهای مرغ گوشتی در سطح این شهرستان، تولید بیش از 1500 تن گوشت مرغ آماده طبخ است که ارزش ریالی آن 1050 میلیارد ریال برآورد می‌شود.

قاسم نژاد تصریح کرد: از این مقدار تولید بیش از 70 درصد به بازار مصرفی خارج از این شهرستان به‌ویژه تهران ارسال شد./س