نماینده مردم تربت جام گفت: دلال بازی در زعفران دسترنج مردم را به هدر داده از این رو از دولت میخواهیم که در این زمینه مداخله کند.
به گزارش
خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، اسداللهی نماینده مردم تربت جام در تذکر شفاهی در صحن علنی امروز مجلس گفت: به سهم خودم از اعلام انزجار مردم ایران اسلامی نسبت به سرکرده ظالمان تشکر میکنم.
وی در تذکر به وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: اخیرا برای یک معدن در منطقه تایوات مجوزی صادر شده است در صورتی که این منطقه برای بهره برداریهای مردمی ممنوعه است از این رو به وزیر صنعت، معدن و تجارت نسبت به این موضوع رسیدگیهای لازم را به عمل آورد.
وی در ادامه به وزیر آموزش و پرورش نیز تذکر داد و خواستار رسیدگی به وضعیت نابسامان نیروهای آموزش و پرورش شد.
اسداللهی هم چنین در تذکر به وزیر جهاد کشاورزی گفت: زعفران یکی از مهمترین محصولات استان خراسان است، در حال حاضر با دلالبازی دسترنج مردم به هدر میرود از این رو از دولت میخواهیم که در این زمینه مداخله کند و مشکلات پیش روی کشاورزان را از میان بردارد.
انتهای پیام/