عسگری متخصص تغذیه در
گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نقرس، براثر تولید بیش از حد یا دفع کمتر از
حد اسیداوریک ایجاد می شود از این رو 90 درصد موارد به دلیل کاهش دفع اسید اوریک و
10 درصد آن بر اثر تولید ایجاد می شود.
وی افزود: افراد مبتلا به نقرس باید نوشیدنی های شیرین را از فهرست مواد غذایی خود مانند گوشت قرمز غذاهایی دریایی و مشروبات الکلی به دلیل اثرشان در افزایش سطح اسید اوریک می شود حذف کنند.
وی تصریح کرد: رعایت حفظ وزن مطلوب و مصرف رژیم عذایی مناسب مبتلایان منجر می شود بیماران از مصرف دارو و عوارض حاصل از آن محفوظ دارد.
وی در پایان توصیه کرد: شکر، شیرینی جات، منجر به افزایش خون و به طور مستقیم در خروج اسید اوریک از کلیه ها نیز تأثیر می گذارد و باید افراد مبتلا به نقرس از مصرف نوشیدنی های شیرین خودداری کنند.
انتهای پیام/