اراک/
برداشت زعفران از 17هکتار مزارع زیر کشت خمین آغاز شد
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، عروجی افزایش پنج هکتاری سطح زیر کشت محصول زعفران شهرستان در سال جاری نسبت به سال گذشته را یادآور شد و افزود: امسال پیش بینی می شود 70کیلوگرم زعفران خشک برداشت شود.
وی میانگین تولید محصول زعفران در هر هکتار را بیش از چهار کیلوگرم برآورد کرد و اظهار کرد: زعفران گیاهی 10ساله است که کشت و تکثیر آن به صورت غده (پیاز)انجام می شود.
مسوول بهبود تولیدات باغی جهاد کشاورزی خمین تصریح کرد: کشت و برداشت این محصول برای 60 نفر در شهرستان بطور مستقیم و غیر مستقیم شغل فصلی ایجاد کرده است.
عروجی با بیان اینکه نوع خاک، اقلیم آب و هوایی و اسانس، زعفران تولیدی این شهرستان را از کیفیت بالایی در کشور برخوردار کرده است گفت: این شهرستان در تولید محصول زعفران رتبه نخست استان مرکزی را دارد.
عروجی یادآور شد: پارسال 50کیلوگرم زعفران از سطح زیر کشت 12هکتار برداشت شد./س