علی مجتبوی
متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: انار حاوی پتاسیم ،
اسیدهای آلی، فیبر و آب بوده که بهتر است آن را با پردههای سفید اطراف دانهها
مصرف کرد.
وی افزود: این لایهها، حاوی مقادیر قابل توجهی به فیبر نامحلول است که به حرکات دستگاه گوارش و رفع اختلالات آن، پیشگیری از یبوست، کاهش اضافه وزن و کنترل اشتهای کاذب کمک میکند.
این متخصص گوارش اظهار داشت: همچنین این میوه مفید با خواص دارویی و درمانی فراوان خون را تصفیه کرده و با مقادیر فراوان آهن، فسفر، پتاسیم و روی موجب کاهش کلسترول و چربی خون میشود.
انتهای پیام/