زاهدان/
کسب رتبه سوم سیستان و بلوچستان در سرعت غیرمجاز وسائط نقلیه

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران زاهدان، علیرضا مجرد اظهار کرد: محور زاهدان-زابل دارای بیشترین سرعت غیرمجاز وسائط نقلیه در جاده‎های استان سیستان و بلوچستان است.

وی افزود: سرعت متوسط در محورهای مواصلاتی این استان 91 کیلومتر بر ساعت بوده و 30 درصد از وسائط نقلیه دارای سرعت غیرمجاز بوده‎اند که متاسفانه استان از لحاظ سرعت غیرمجاز وسائط نقلیه و عدم توجه رانندگان به سرعت مجاز رتبه سوم در کشور را دارا است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های سیستان و بلوچستان ادامه داد: براساس آخرین آمار دریافتی از تردد شمارهای این استان، پرترددترین محور مواصلاتی استان محور بمپور به ایرانشهر بوده است.

گفتنی است ، 17 دستگاه تردد شمار در محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان نصب شده که 16 محور را به صورت آنلاین زیر پوشش قرار داده است./س