سرپرست انجمن تیراندازی جانبازان و معلولین:
تیراندازان به رقابت می‌پردازند برترین‌ها ملی پوش می‌شوند
رقیه اله‌کرمی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: سومین مرحله رقابت‌های آزاد تیراندازی با حضور بیش از 50 تیرانداز خانم و آقا از استان‌های ایلام، آذربایجان شرقی، تهران، فارس، گیلان، مازنداران، مرکزی، کرمان، هرمزگان و لرستان که نسبت به 2 دوره گذشته شاهد استقبال بیشتری از سوی شرکت کنندگان هستیم برگزار خواهد شد.
 
سرپرست انجمن تیراندازی جانبازان و معلولین افزود: رقابت‌ها در 2 کلاس SH2,SH1 ، هفت ماده R1,R2,R3 ، P1,P2 ، R4,R5 و در 2 رشته تفنگ بادی و تپانچه بادی برگزار می‌شود و هدف از آن کشف استعدادهای جدید و نیز ایجاد فرصت برای تیراندازی است که رکوردهای قابل قبولی را به ثبت رسانده‌اند و درصدد محک زدن توانایی‌های خود هستند.
 
اله‌کرمی ادامه داد: رقابت تیراندازان آقایان روز گذشته و امروز 29 آبان و در گروه بانوان 30 آبان تا یکم آذر برگزار می شود.

انتهای پیام/