به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان ، محمدعلی سیفی میانگین عملکرد این محصول را به
طور سالانه حدود 15 تا 20تن در هکتار عنوان کرد وافزود: سالانه حدود 6 تا 8 هزار
تن محصول از باغهای انار شهرستان برداشت و به بازارهای کرمان و استانهای همجوار
عرضه می شود.
وی با بیان اینکه برداشت انار از باغهای مناطق سردسیر شهرستان جیرفت از اواسط مرداد با برداشت ارقام زودرس آغاز شده است، افزود: برداشت این محصول تا پایان آبان در ارقام دیررس ادامه دارد.
وی سطح زیر کشت انار در شهرستان جیرفت را حدود 400 هکتار عنوان وتصریح کرد: محلی، بمی، چترودی، رباب و شیرین شهسوار و شیرین راور از عمده ارقام این محصول است./س