شناسنامه دار کردن تخم مرغ موجب کاهش نوسانات قیمتی این کالای پروتئینی در کشور شده است.

سیدفرزاد طلاکش دبیرانجمن صنفی تخم مرغ شناسنامه دار در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، گفت: یکی از دلایل شناسنامه دار کردن تخم مرغ در کشور که نزدیک به ۵ سال از عمر آن میگذرد به خاطر بالا بردن میزان کیفیت و بهداشت این کالای پروتئینی در هنگام ورود به بازار مصرف کشور بود.
وی افزود: از طرف دیگر شناسنامه دار کردن تخم مرغ موجب شد تا نوسان قیمتی این کالا تا حد بسیار زیادی مهار شده و موجب گردد حداقل ۶ ماه قیمت تخم مرغ بسته بندی و شناسنامه دار شده در بازار ثابت بماند.
وی با اشاره به اینکه تمامی تخم مرغهای شناسنامه دار و بسته بندی شده در سراسر کشور از قیمتی ثابت برخوردارند اظهار داشت: هم اکنون ۹ درصد از دو هزار و ۴۰۰ تن تولید ماهیانه تخم مرغ در کشور بستهبندی و شناسنامهدار میشود.
وی با تأکید بر نهادینه شدن فرهنگ استفاده از تخم مرغهای شناسنامهدار از سوی مردم گفت: بایستی با آگاهی دادن به مردم از مزایای استفاده از تخم مرغهای شناسنامهدار ذائقه مردم را به سمت تخم مرغهای بستهبندی شده سوق داد.