با شناسنامه‌دار کردن؛
نوسانات قیمتی تخم مرغ کاهش می‌یابد
 سیدفرزاد طلاکش دبیرانجمن صنفی تخم مرغ شناسنامه دار در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، گفت: یکی از دلایل شناسنامه دار کردن تخم مرغ در کشور که نزدیک به ۵ سال از عمر آن می‌گذرد به خاطر بالا بردن میزان کیفیت و بهداشت این کالای پروتئینی در هنگام ورود به بازار مصرف کشور بود.  
وی افزود: از طرف دیگر شناسنامه دار کردن تخم مرغ موجب شد تا نوسان قیمتی این کالا تا حد بسیار زیادی مهار شده و موجب گردد حداقل ۶ ماه قیمت تخم مرغ بسته بندی و شناسنامه دار شده در بازار ثابت بماند.  
وی با اشاره به اینکه تمامی تخم مرغ‌های شناسنامه دار و بسته بندی شده در سراسر کشور از قیمتی ثابت برخوردارند اظهار داشت: هم اکنون ۹ درصد از دو هزار و ۴۰۰ تن تولید ماهیانه تخم مرغ در کشور بسته‌بندی و شناسنامه‌دار می‌شود.  
وی با تأکید بر نهادینه شدن فرهنگ استفاده از تخم مرغ‌های شناسنامه‌دار از سوی مردم گفت: بایستی با آگاهی دادن به مردم از مزایای استفاده از تخم مرغ‌های شناسنامه‌دار ذائقه مردم را به سمت تخم مرغ‌های بسته‌بندی شده سوق داد.