ماری هارف :‌ هیچ کشوری حق غنی‌سازی ندارد / جان کری به امید دستیابی به توافق به ژنو می‌رود
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران ،‌پیش از این "جن پساکی "دیگر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز این موضوع را بیان کرده اما گفته بود این مسئله در مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 مورد بحث قرار می‌گیرد.

هارف در مصاحبه خود با سی‌ان‌ان با وجود رد حق غنی‌سازی کشورها، گفته است: ایران باید به برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای دسترسی داشته باشد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بخش دیگری از مصاحبه هم به سفر "جان کری" وزیر خارجه به ژنو اشاره کرد و گفت وی "به امید دستیابی به توافق" تصمیم به این سفر گرفت.

ایران و گروه 1+5 از روز چهارشنبه دور تازه مذاکرات هسته‌ای را آغاز کرده‌اند. این گفت‌وگو برای چهارمین روز همچنان ادامه دارد. بیانیه وزیران خارجه 1+5 برای حضور در ژنو، امیدها برای حصول توافق هسته‌ای را افزایش داده است.

انتهای پیام/