کرمان/
رها سازی 29 هزار قطعه بچه ماهی در استخرهای زرند

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان، سید‌علی امیری در حاشیه اجرای طرح رهاسازی این تعداد بچه ماهی در استخرهای این شهرستان افزود: پیش بینی می شود ، در طول مدت 6 تا 8 ماه بین 10 تا 11 تن گوشت سفید تولید شود.

وی اشتغالزایی صنعت پرورش ماهی قزل‌آلا در این مناطق را بیش از 24 نفر به طور مستقیم اعلام و خاطرنشان کرد: هنگام صید ، برداشت ماهی و عرضه آن به بازار مصرف ‌، نیز افراد دیگری به صورت غیر‌ مستقیم مشغول به کار می‌شوند.

امیری با اشاره به‌ محدودیت منابع آبی کشاورزی در این بخش تصریح کرد: شهرستان زرند جز مناطق کم آب استان محسوب می شود و تقریبا 70 درصد منابع آبی منطقه لب شور و شور هستند.

وی با اشاره به اینکه این شهرستان در زمینه تولید و پرورش انواع آبزیان استعداد خوبی دارد ، یادآور شد: در نیمه نخست سال ظرفیت پرورش ماهیان گرمابی و در نیمه دوم سال پرورش ماهیان سردابی در این شهرستان از ظرفیت خوبی برخوردار است./