اصفهان/
پایان برداشت زعفران در نطنز
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،عبدالرضا مهدی بادی اظهار کرد: با توجه به تنوع آب و هوا محصول زعفران با کیفیت و مرغوب در نوع خود تولید می‌شود.

وی سطح زیر کشت این محصول در شهرستان بالغ بر 170 هکتار بوده که عمدتاً در شهرهای طرق‌رود، نطنز و بادرود است.

مدیر جهاد کشاورزی نطنز خاطرنشان کرد: امسال در اثر بارندگی در روزهای اولیه، برداشت با مشکل روبرو بوده، اما محصول پر برکتی برای کشاورزان به دست آمده است.

وی در ادامه گفت: به ازای هر هکتار 7-8 کیلو زعفران خشک برداشت شده و منبع درآمد خوبی به حساب می‌آید و همچنین هر سال مقداری از زعفران برداشت شده در این شهرستان به سایر استان‌های کشور صادر می‌شود.

مهدی بادی یادآور شد: که با توجه به نیاز آبی‌کم، محصولی ارگانیک و سالم و بدون استفاده از هر گونه کود و سموم شیمیایی تولید می‌شود.

نطنز قطب زعفران استان اصفهان محسوب می‌گردد.

انتهای پیام/م