اهواز/
برنج تولید دزفول از سالمترین برنج های کشور است
 به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ ˈعلی کرمیˈافزود:یک هزار و 500 هکتار شالیزارهای دزفول از هر گونه سم حشره کش و قارچ کش عاری می باشد.

وی میزان شلتوک برداشتی از این میزان سطح را حدود هفت هزار و500 تن عنوان کرد و افزود: برداشت محصول شلتوک از شالیزارهای دزفول آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

یکی از کشاورزان شالیکار منطقه عجیرب دزفول گفت:شالیکاران منطقه دزفول مزارع شالی را با دست از علف های هرز پاکسازی می کنند.

وی افزود: به دلیل کیفیت بالای برنج دزفول پارسال یکصد تن بذر برنج محلی از دزفول به اصفهان ارسال شد.

تامین به موقع کود و بذ و قیمت گذاری مناسب و عادلانه محصول شلتوک از جمله خواسته های کشاورزان شالیکار دزفول از وزارت جهاد کشاورزی می باشد.

عنبر بو،شفق ،محلی و دانیال از جمله برنج محلی کشت شده در دزفول است./س