شیراز/
تولید سالانه 18 تن سبزی از مزارع فارس

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ جلال بهجو اظهارکرد: کشت سبزیجات برگی، بیش از  400 هکتار از مزارع این شهرستان را به خود اختصاص داده که محصول آن دارای مرغوبیت و کیفیت مطلوب است.

وی با اشاره به کشت سبزی در تمام فصول توسط کشاورزان جهرمی افزود: سالانه  18 تن محصول سبزی که بیشتر آن را محصولاتی همچون شوید، جعفری، تره و ریحان تشکیل می دهد در مزارع این شهرستان تولید و به بازارهای داخل و خارج استان فارس صادر می شود.

مدیر جهاد کشاورزی جهرم با بیان اینکه کشت محصولات سبزی و صیفی به دلیل شرایط آب و هوایی خاص منطقه از اهمیت خاصی برخوردار است، بیان کرد: مصرف محصولات غیر ارگانیک سبب افزایش بیماری ها در سطح جامعه می شود در حالی که در کشت محصول ارگانیک استفاده از کود و مواد شیمیایی ممنوع است .

وی با بیان اینکه جهت کاشت سبزیجات مسائلی از قبیل تهیه زمین، بذر، کود، نحوه کاشت، آبیاری و مراقبت های ضروری در حین کاشت مطرح است، گفت: رعایت نکات لازم برای هر یک از موارد ذکر شده جهت داشتن یک محصول خوب و مرغوب امری ضروری است .

بهجو با اشاره به خواص منحصر به فرد سبزی ها خاطرنشان کرد: سبزی ها هر کدام ویژگی ‌های تغذیه‌ای و درمانی خاص خودشان را دارند که استفاده از آن برای تمام افراد جامعه توصیه می شود./س

انتهای پیام/