کد خبر: ۴۶۵۴۲۴۶
تاریخ: ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۸
بائو: فقط با چند بازیکن نمی توان مدعی بود/ با تمرین زیاد به ترکیب اصلی برگشتم
بازیکن تیم تراکتور سازی گفت: باید تیممان را در خط هافبک تقویت کنیم چرا که با چند نفر نمی شود هم در لیگ حضور موفق داشت و هم در جام حذفی و لیگ قهرمانان مدعی شد.
میثم بائو در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه مصدومان زیادی داریم و کمی در میانه میدان ضعیف شدیم.
طبیعی است گاهی بازیکنان به زمان استراحت نیاز دارند و در همه ی بازی ها نمی توانند شرکت کنند ولی تیم ما به دلیل کمبود بازیکن از این قاعده مستثنی است.
وی با اشاره به حضور در ترکیب تراکتور سازی گفت: هر چه مربیان صلاح بدانند من هم اطاعت می کنم هدف من خدمت به تیمم است و خدا را شکر می کنم حضورم تاثیر گذار بوده است.
بائو در مورد موضوع جدایی اش از تراکتور اظهار داشت: می خواستم در تیمی بازی کنم که تاثیر گذار باشم برای همین تلاش می کنم و حققم را گرفتم روزهای سختی را سپری کردم من با تمرین زیاد خود را به ترکیب اصلی رساندم.
انتهای پیام/