اصفهان/
توزیع ماهانه 440 تن آرد در شهرستان سمیرم

اردشیر نوابی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، از فعالیت 100 واحد صنفی نانوائی در شهرستان سمیرم خبر داد و گفت: 70 درصد این واحدهای نانوائی در قالب صنعتی به روش تافتون ماشینی، تافتون اصفهانی و تافتون تبریزی و نیمه حجیم پخت می کنند و 30 درصد دیگر در قالب نان سنتی از نوع تافتون تنوری است که این روش بیشتر مورد درخواست مصرف کنندگان است.

وی افزود: اداره صنعت، معدن و تجارت سمیرم با همکاری مجمع امور صنفی در طول هفته از واحدهای نانوائی بازرسی می کند و چنانچه تخلفی از جمله کم فروشی، گران فروشی، و نداشتن کیفیت پخت و ساعات کاری مشاهده شود بعد از تذکرات پرونده سازی و به اداره تعزیرات معرفی می شود.

مدیر صنعت، معدن و تجارت سمیرم همچنین از برگزاری نشست کارگروه آرد و نان شهرستان به صورت ماهانه در این اداره خبر داد و تصریح کرد: در این جلسات ساعات کاری واحدهای مربوطه توسط کارگروه مشخص شد که واحدهای صنفی ملزم به رعایت آن می باشند.