عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران:
"آلرژی غذایی" در کودکان شایع‌تر است
دکتر مسعود موحدی فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی، در گفتگو با خبرنگار  بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اینکه شایع‌ترین غذاهایی که سبب آلرژی می‌شوند در کودکان با بزرگسالان متفاوت است بیان داشت: در کودکان پروتئین شیر گاو، سویا، تخم مرغ، گندم، کنجد و غذاهای دریایی، بادام زمینی و دانه‌های آجیل از عوامل ایجادکننده "آلرژی غذایی" هستند.

وی با اشاره به اینکه مثلا مصرف شیرخشک در یک نوزاد دوماهه می‌تواند سبب آلرژی شود اظهار کرد: علائم این آلرژی بصورت گوارشی ظاهر شده و رگه خون در مدفوع مشاهده می‌شود، همچنین اگزما و علائم سیستمیک بصورت آنافلاکسی نیز می‌تواند ایجاد کند.

به گفته وی در بزرگسالان شایع‌ترین علل آلرژی غذایی مصرف غذاهای دریایی و دانه‌های آجیل است.

 انتهای پیام/