به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران،گوشت گوسفند یا گوشت بره به گوشتی گفته میشود که از گوسفند اهلی به دست میآید. گوشت گوسفند یک ساله گوشت بره و گوشت گوسفند بالای یک سال گوشت هاگست و گوشت بزرگسالان گوشت گوسفند نامیده میشود.|
نام محصول |
قیمت واحد
کیلوگرم |
مشخصات محصول
در هر بسته |
|
راسته با
استخوان |
258000 |
- |
|
راسته بی
استخوان |
356000 |
بدون چربی
اضافه و کاملا" تمیز |
|
ران پاک کرده
گوسفندی با استخوان |
319500 |
بدون دنبالچه
و چربی و غدد ظاهری با 3% چربی قابل رویت |
|
ران کامل
گوسفندی ممتاز |
319500 |
بسته بندی شده
با پوشش استرج فیلم و دارای برچسب مشخصات چربی گیری شده کامل بدون دنبالچه و غدد
ظاهری بدون برش و شکستگی قلم ، کلمه ممتاز بر روی محصول درج شده باشد. |
|
سردست (با
گردن جناق 3 دنده) |
278000 |
سردست، سینه،
ماهیچه، جناق با 3 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت |
|
سر دست ( کف
دست ) |
315000 |
بدون ( سینه ،
ماهیچه ، گردن ، جناق و استخوان کتف ) |
|
قلوه گاه
با استخوان |
165000 |
- |
|
قلوه گاه بی
استخوان |
177000 |
- |
|
گردن |
237000 |
- |
|
ماهیچه |
332000 |
همراه با گل
ماهیچه |
|
چرخکرده مخلوط |
199000 |
مخلوط گوساله
و گوسفندی |
|
خورشتی |
241000 |
قطعه شده ( هر
قطعه شده بیشتر از 50 گرم ) |
|
راسته پاک
کرده |
290000 |
بدون چربی
همراه با دمار ( پوسته سراسری متصل به راسته ) |
|
ران پاک
کرده |
272500 |
بدون غده و
چربی با صلابت |
|
سردست
پاک کرده |
264000 |
بدون غده و
چربی با صلابت |
|
قلوه گاه |
175000 |
بدون چربی و
پوست اضافه |
|
گردن |
210000 |
کاملا پاک شده |
|
قلم |
25000 |
برش خورده |