دكتر مسعود موحدي عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران، در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: 3.5 تا 4 در صد آلرژيهاي
غذايي افراد نسبت به پروتئين شير گاو است.
وي افزود: تشخيص آلرژي بسيار مهم است و با تشخيص صحيح و بهموقع و دقيق ميتوان نوع آلرژي را مشخص و از رژيم غذايي بيمار حذف نمود.
وي در ادامه با اشاره به اينكه پرهيز از آلرژيهاي غذايي و مواردي كه بيمار آلرژي نداشته و به صرف يك تصور كلي از مصرف يكسري مواد غذايي خودداري ميكند مخرب است، خاطرنشان كرد: افراد نبايد سرخود رژيم گرفته و از مصرف برخي مواد غذايي كه به صرف تصور كلي ميپندارند آلرژي دارد خودداري كنند زيرا دچار سوء تغذيه ميشوند.
انتهاي پيام/