شیراز/
افزایش برداشت گوجه در مناطقی از فارس

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ متوسط برداشت این محصول در ارسنجان 65 تن درهکتار است.

برداشت گوجه در این شهرستان از اواخر شهریور آغاز و تا اواسط آذر ادامه دارد نشاءکاری، رعایت زمان کاشت، استفاده از روش‌های آبیاری نوین، مبارزه بیولوژیکی با آفت پروانه مینوز و رعایت توصیه‌های فنی کارشناسان از مهمترین عوامل افزایش برداشت گوجه فرنگی در این شهرستان است.

فلات، کانیون، تکیوای و سوپر کیف ارقام گوجه فرنگی ارسنجان است./س

انتهای پیام/