گيلان/
اطمینان‌خاطر رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان به مردم؛ برنج گیلان سالم است
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران  علیرضا شعبان‌نژاد، با بیان این مطلب گفت: در پی انعکاس خبر آلوده بودن 5 رقم خارجی و 2 رقم داخلی برنج که سبب تشویش مردم شده بود، دانشگاه علوم پزشکی گیلان آزمایشات مختلفی را بر ارقام بومی گیلان انجام داد و سالم بودن برنج استان را تایید کرد.

وی ادامه داد: مصرف کنندگان برنج گیلان با طیب خاطر می‌توانند از این محصول گیلان استفاده کنند که در طعم و کیفیت از برنج‌های برتر دنیاست.

شعبان‌نژاد اضافه کرد: گیلان 238 هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد و هر ساله در 30 هکتار از مزارع بدون استفاده از هر سم و کودی برنج تولید می‌شود و این میزان از اراضی هر سال نیز افزایش می‌یابد.

وی تصریح کرد: با استفاده از کارشناسان بخش کشاورزی و آموزش به روستاییان هر ساله استفاده از سم و کود شیمیایی در شالیزارهای گیلان رو به کاهش است.

وی به مشتاقان استفاده از برنج‌های گیلان اطمینان داد که بدون هیچ دغدغه و نگرانی می‌توانند از برنج گیلان استفاده کنند.

انتهای پیام/م