ساری /
قول وزیر جهادکشاورزی برای برطرف کردن مشکلات کشاورزی مازندران

حسین نیازآذری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری افزود : در نشستی با وزیر جهادکشاورزی مسائل و مشکلات کشاورزی مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: تامین به موقع نهاده‌های کشاورزی در آستانه کشت بهاره، مدیریت تهیه و خرید تضمینی مرکبات، تسطیح و تجهیز اراضی کشاورزی و جلوگیری از واردات مرکبات از مهم‌ترین خواسته‌ها درباره کشاورزی مازندران از وزیر جهاد کشاورزی بوده است.

نیازآذری استفاده بهینه از ظرفیت‌های منطقه گاو دشت بابل، توسعه، تجهیز و تقویت مرغ لاین بابلکنار و مکانیزاسیون کردن اراضی کشاورزی مازندران را از مهم‌ترین خواسته‌های خویش در حوزه انتخابیه برشمرد.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزیر جهادکشاورزی نیز در این نشست قول مساعد داد در آینده نزدیک با سفر به مازندران، مشکلات کشاورزی استان را بررسی و نسبت به رفع آن اقدام کند./س

انتهای پیام //