اردبیل/
مبارزه بیولوژیکی در 20 هزار هکتار از اراضی اردبیل

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل؛ عادل ایمانی امروز در نشست با اعضای کمیته تولید محصول پاک و سالم در اردبیل اظهار داشت: با هدف کاهش مصرف سموم و تولید غذای سالم، حفاظت از محیط زیست و ضرورت کنترل و مدیریت عوامل خسارت‌زای محصولات استراتژیک استان اردبیل با کیفیت بالا تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

وی استقبال بی‌نظیر کشاورزان از این طرح را یادآور شد و عنوان کرد: با حمایت و پشتیبانی سازمان حفظ نباتات و مسئولان استانی طرح کنترل بیولوژیکی آفات خسارت‌زا و مهم محصولات زراعی و باغی امسال همانند سال‌های قبل در شهرستان‌های بیله‌سوار، پارس‌آباد و مشگین‌شهر بر علیه آفات کلیدی محصولات ذرت، پنبه، سویا، گوجه‌فرنگی و باغ سیب انجام می‌شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان اردبیل افزود: با بهره‌گیری از عوامل مفید بیولوژیک زنبورهای براکون و تریکوگراما با همکاری شش شرکت خصوصی تولید عوامل مفید بیولوژیک انسکتاریوم در سطح 20 هزار و 421 هکتار اجرا شده است.

عبد‌ایمانی یادآور شد: محلول‌پاشی با عوامل بیولوژیک BT علاوه بر تکمیل چرخه کنترل بیولوژیکی در محصولات یاد شده برای مبارزه و کنترل آفت سوسک کلرادو در سطح 330 هکتار از زراعت سیب‌زمینی شهرستان‌های اردبیل، نیر و نمین انجام گرفته است.

وی تاکید کرد: برای دومین سال متوالی علاوه بر سطوح یاد شده به میزان 2450 هکتار مبارزه بیولوژیکی در اراضی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان برعلیه آفات هدف بر روی محصول ذرت بذری یک هزار و 500 هکتار و ذرت دانه‌ای 950هکتار به صورت داوطلبانه و بدون پرداخت یارانه اجرا شده است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در ادامه گفت: با حفاظت از محیط زیست بنا به گزارش شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان مبلغ 12 میلیارد ریال صرفه‌جویی اقتصادی از بابت عدم مصرف 24 هزار و 415 لیتر سموم شیمیایی صورت گرفته است/س.

انتهای پیام/