عضو کمیسیون و تحقیقات مجلس:
دانشگاه‌هایی که "رانت" بیشتری دارند بودجه‌شان هم بیشتر است
رضا صابری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: "لایحه بودجه" در حال بررسی است و به مدت یک هفته در صحن بررسی می‌شود سپس به کمیسیون‌ها می‌رود و در یک بررسی ۴۵ روزه نتیجه آن اعلام می‌شود. 

وی افزود: متاسفانه بودجه دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی به هیچ عنوان عادلانه تقسیم نشده است و دست رانت‌های خاصی در آن دیده می‌شود به گونه‌ای که بودجه بیشتر به دانشگاه‌های خاصی تعلق گرفته است و برخی دانشگاه‌‌ها علیرغم داشتن دانشجو به هیچ عنوان بودجه قابل توجه و حتی کفایتی تعلق نگرفته است. 

وی با بیان اینکه هیچ ملاک علمی در تقسیم بودجه دیده نمی‌شود اما امیدواریم با ارائه پیشنهادات و اصلاحات در کمیسیون تلفیق بودجه تغییر کند، خاطر نشان کرد: ما نباید حوزه‌های آموزشی و پژوهشی را در "بودجه" با نگاه مغرضانه و سیاسی محک بزنیم. 


انتهای پیام/