۹۰درصد "ریزش موی سکه‌ای" درمان ندارد
حسین طباطبایی متخصص پوست و مو، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: ریزش موی سکه‌ای یا منطقه‌ای، بیماری خود ایمنی است که، وقتی سیستم دفاعی بدن خواهد پادزهری را علیه ویروس‌های بیگانه بدن بسازد اشتباهاً علیه مو ساخته که در ‌‌نهایت منجر به ریزش موی سکه‌ای می‌شود.

وی افزود: بنا به فرضیه‌هایی زمینه‌های ارثی، ویروس‌ها و باکتری‌های مخفی، استرس‌های عصبی از دلایل ریزش موی سکه‌ای است.

طباطبایی ادامه داد: آنتی باید که بدن علیه بافت موردنظر می‌سازد در محل ریشهٔ مو التهابی ایجاد می‌کند که موجب افتادن ساقهٔ مو می‌شود اما خوشبختانه به ریشه‌ مو و پوست صدمه‌ای نمی‌زد.

طباطبایی تشریح کرد: در ۸۰% ریزش سکه‌ای که در حالت خفیف است، بدون هیچ درمانی در عرض ۳ ماه مجدداً رشد می‌کند، اما اگر در طی این مدت بهبود پیدا نکرد پزشک درمان را شروع می‌کند.

این متخصص پوست و مو در خصوص راه‌های درمانی افزود: پزشک با تضعیف سیستم ایمنی مضاعف بدن، با استفاده از کورتن‌ها به شکل تزریقی یا موضعی التهاب پادزهر را از بین می‌برند و به تدریج مو‌ها شروع به رشد می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: ریزش موی سکه‌ای گاهاً وسعت پیدا کند درمان سخت‌تر می‌شود، چون با این شرایط نیاز به تزریق عضلانی کورتن‌ها و یا قرص‌های خوراکی است که بسیار عوارض داشته و فرد در این شرایط بیماری صعب العلاج دارد.

وی با اشاره به اینکه: این دارو‌ها موقتاً بیماری را درمان می‌‌کنند، افزود: فشارخون، زخم معده، نازکی پوست، ورم پا‌ها و ورم صورت از عوارض مصرف این دارو‌ها است و ۹۰% نتیجه‌ای ندارد، ولی در مواردی بدون هیچ درمانی به تدریچ مو‌ها شروع به رشد می‌کنند.


انتهای پیام/