داوري 132 مقاله در نخستين همايش بين المللي اسناد ايراني
به گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران، از 132 چكيده مقاله‌اي كه به دبيرخانه همايش رسيد، 127 چكيده مقاله پذيرفته شدند و 100 پژوهشگر نيز، مقاله خود را به صورت تمام متن ارسال كردند.

پس از داوري مقالات از سوي هيات داوري، 50 مقاله پذيرفته نهايي شدند و 12 مقاله در همايش ارائه مي‌شود.

  اين همايش به منظور دانش افزايي در زمينه اسناد ايراني و شناسايي مجموعه هاي سندي داخل و خارج كشور، عمق بخشيدن به پژوهش‌هاي مبتني بر اسناد، عرضه‌ آخرين اطلاعات، روش‌ها و دستاوردهاي مطالعات مربوط به آن در ايران و نيز كشورهاي مرتبط با ايران، به ‌ويژه كشورهایي كه داراي گذشته‌ مشترك تاريخي و فرهنگي با ايران هستند.

گفتني است، نخستين همايش بين‌المللي اسناد ايراني و چهارمين جشنواره هفته پژوهش سازمان با حضور 43 كشور جهان و ارائه مقالات از سوي شركت كنندگان خارجي، جنبه بين‌المللي وسيعي دارد.

انتهای پیام/ص