قم/ امروز انجام شد؛
دیدار مسئولان استان قم با رئیس مجلس

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، جمعی از مدیران و مسئولان استان و شهر قم در بخش‌های مختلف، امروز با حضور در خانه پدری علی لاریجانی با رئیس مجلس دیدار و گفت‌وگو کردند.

ائمه جمعه شهرهای قنوات، جعفریه، دستجرد و سلفچگان، اعضای هیئت صنفی گاوداران شیری استان تهران و قم، مدیرکل دامپزشکی استان قم، اعضای شورای اسلامی استان قم و مدیرعامل شرکت فولاد غرب آسیا از جمله گروه‌های دیدارکننده بودند.

هر یک از مدیران و مسئولان و نیز ائمه جمعه در این دیدارها با اشاره به مشکلات موجود در بخش‌های مختلف قم، خواستار رسیدگی بیشتر برای حل معضلات شدند.

رئیس مجلس نیز پس از استماع سخنان آن‌ها و ارزیابی وضعیت موجود، وعده پیگیری مشکلات و تلاش برای حل آن‌ها را داد.

قرار است عصر امروز هم آیت‌الله مقتدایی و اعضای شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران با لاریجانی دیدار کنند.

مشروح این دیدارها به‌زودی منتشر خواهد شد./س