در آستانه فرارسيدن اربعين حسيني و دهه پاياني ماه صفر صورت گرفت؛
تاكيد بر نظارت‌هاي بهداشتي توسط بازرسان بهداشت محيط سراسر كشور
به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ مهندس سيدرضا غلامي در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار وب‌دا بيان كرد: بازرسين بهداشت محيط سراسر كشور به منظور ارتقاء سطح سلامت جامعه به ويژه جلوگيري و كنترل بيماري‌هاي مرتبط با آب و غذا موظفند در محل‌هاي برگزاري مراسم اعم از هيئت‌ها، مساجد، تكايا، حسينيه‌ها حضور داشته و بر نحوه توزيع نذورات نظارت داشته باشند.

وي ضمن تأكيد بر استفاده از آب سالم و لوله‌كشي جهت پخت و پز، تهيه چاي و شستشوي ظروف افزود: در تهيه تذورات بايد از مواد غذايي خام بسته‌بندي شده و مورد تائيد وزارت بهداشت استفاده شود. همچنين فراورده‌هاي گوشتي نيز بايد مورد تائيد سازمان دامپزشكي كشور باشد.

وي با توصيه بر استفاده از نمك‌هاي يددار تصفيه شده اضافه كرد: در تهيه نذورات از روغن‌هاي با ترانس پايين استفاده شود. حبوبات و غلات مورد استفاده فاقد نم و رطوبت و كپك‌زدگي باشند و در صورت استفاده از سبزي و ميوه به صورت خام، چهار مرحله سالم‌سازي، شامل پاك كردن، گندزدايي، انگل‌زدايي و شستشوي نهايي انجام شود. 

معاون فني بهداشت محيط وزارت بهداشت بر استفاده از ظروف يك بار مصرف برپايه گياهي جهت آب آشاميدني و بسته‌بندي مواد غذايي تاكيد كرد و گفت: غداي پخته شده بلافاصله پس از طبخ بايد مصرف شود.

مهندس غلامي در ادامه با اشاره به فصل سرما و استفاده از وسايل گرمازا در محل برگزاري مراسم مذهبي، بر ضرورت رعايت نكات ايمني به منظور جلوگيري از گازگرفتگي و آتش‌سوزي تأكيد كرد.


انتهای پیام/