گلکسی نوت 12 اینچی سامسونگ در راه است
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران، بر اساس همین اخبار سامسونگ در حال کار بر روی یک تبلت 12 اینچی از خانواده ی نوت می باشد، که گلکسی نوت پرو نام گذاری شده است و با توجه به همین موضوع به احتمال فراوان به قلم S Pen مجهز خواهد شد، بسیاری از کارشناسان بر این باورند که سامسونگ قصد دارد با تولید این دستگاه مرز میان تبلت‌ها و نوت‌بوک‌ها را از بین ببرد.

گلکسی نوت پرو به صفحه نمایش رتینا با رزولوشن 2560 در 1600 مجهز خواهد شد و از پردازنده سری اسنپ دراگون 800 به همراه 3 گیگابایت رم و حافظه داخلی 32 گیگابایتی در بخش پردازنده استفاده می‌کند.

دوربین 8 و 2 مگاپیکسلی در عقب و جلو به همراه اندروید 4.3 و باتری 9500 میلی آمپری از دیگر مشخصات این محصول به شمار می‌رود و همان گونه که ذکر شد به احتمال فراوان در CES2014 معرفی خواهد شد.


انتهای پیام/