مشهد/
تولید 1600 تن دانه ی روغنی کنجد در خراسان رضوی

محمد صبور در گفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران مشهد، اظهار داشت : از سطح حدود 6هزارهکتار مزارع کنجد آبی و دیم استان حدود 1600تن کنجد تولید گردید که ازاین میزان 1000 تن سهم مزارع آبی از سطح 1000هکتار و 600تن سهم مزارع دیم در سطح 5 هزار هکتار بوده است.

وی افزود : شهرستانهای داورزن و خواف در کاشت و تولید کنجد آبی و شهرستانهای کلات و درگز در کنجد دیم بترتیب رتبه اول ودوم را در بین شهرستانهای استان بخود اختصاص داده اند.

وی اضافه کرد : دانه ی کنجد بطور میانگین دارای 50 % روغن بوده و روغن کنجد بیشترین مقاومت و ماندگاری را در بین روغن‌های خوراکی با درصد بالای چربی غیراشباع دارد که باتوجه به کیفیت و ارزش آن نقش تغذیه ای موثری در سلامت افراد جامعه دارد./س