زاهدان / تاکید رئیس سازمان محیط زیست کشور:
بر هدایت پس‌آب آب فاضلاب شهری زابل برای آبیاری بخش کشاورزی

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان.، وی در جریان بازدید ‌از طرح خط لوله انتقال فاضلاب شهری زابل به تصفیه‌خانه سیستان‌ اظهار داشت: باید از پس‌آب، آب فاضلاب شهری زابل برای بخش کشاورزی و کمربندی فضای سبز دور شهر استفاده شود.

رئیس سازمان محیط زیست کشور بیان کرد: این روش می‌تواند یک منبع درآمد برای شهرداری و شبکه آب و فاضلاب باشد تا از این درآمد در بحث توسعه و آبادانی منطقه استفاده کنند.

وزیر نیرو به همراه معصومه ابتکار صبح امروز از چند پروژه عمرانی در بخش آب و محیط زیست بازدید کرده و در فرودگاه زابل مشکلات مردم و مسئولان منطقه سیستان در بخش آب و تالاب هامون از نزدیک شنیده و قرار شد راهکارهای لازم برای رفع مشکلات اندیشیده شود.

در راستای بازدید و افتتاح چند پروژه، وزیر نیرو و استاندار سیستان و بلوچستان دقایقی پیش به جنوب سیستان و بلوچستان راهی شدند./س

انتهای پیام/