به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ؛سطح زیر کشت این
محصول امسال در شهرستان طارم ۳۷۰ هکتار بوده است که از این سطح کشت کشاورزان طارمی موفق به برداشت ۷۰۰ تن محصول فندق شدند.در سال جاری تعداد ۳۰۰ خانوار به تولید این محصول مشغول بودند که نهایتا ۳٫۵ میلیارد ریال از برداشت این محصول عاید کشاورزان طارمی شد.
گفتنی است ؛به دلیل شرایط آب و هوایی مساعد، محصول تولیدی امسال از کیفیت مطلوبی برخوردار بود، قرهباغی، کورا و رسمی از جمله ارقام محصول فندق در این شهرستان به شمار میرود.
محصول فندق تولیدی شهرستان طارم علاوه بر تامین نیاز شهرستان طارم به سایر شهرهای استان و همچنین به استانهای همجوار صادر میشود.
انتهاي پيام/ ش ك