لرستان/
تولید 50 کیلو زعفران در استان لرستان
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران لرستان؛ دادگر سطح زیرکشت زعفرانرا در استان 100 هکتار برشمرد و گفت: این میزان به‎صورت پراکنده انجام شده و دقیقاً نمی‎توان نقطه مشترکی برای کشت زعفران استان اعلام کرد.
وی میزان تولید زعفران استان را 50 کیلو برشمرد و تصریح کرد: الان در تولید پیاز زعفران به مرز خودکفایی رسیده‎ایم که این نقطه مثبت در کشاورزی لرستان محسوب می‎شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: لرستان خاستگاه زعفران بوده و اسنادی دال بر تأیید این موضوع نیز وجود دارد
وی با بیان اینکه کشت زعفران طی چند سال گذشته در لرستان آغاز شده از برنامه‎ریزی‎های این سازمان در استان جهت افزایش آن خبر داد و افزود: زعفران کشت کم‎توقعی نسبت به آب بوده و به‎راحتی می‎توان سطح بسیار وسیعی از اراضی کشاورزی استان را به آن اختصاص داد.
دادگر ادامه داد: کشت زعفران به‎عنوان محصولی سودده و اقتصادی در استان با همکاری مرکز تحقیقات و معاونت تولیدات گیاهی این سازمان انجام شده است.
وی با اشاره به برخی ویژگی‎های زعفران استان که باعث برتری آن نسبت به تولید این محصول در استان‎های دیگر شده، اضافه کرد: رنگ‎دهی زعفران استان 277 واحد بوده که این رقم در کشور 220 است؛ عطردهی استان 33 واحد و کشور 22، طعم 100 و کشور 85 و... است./س
انتهای پیام/