طبق گزارش اورژانس کشور، نیروهای اورژانس در زلزله بستک به ۳۸ مصدوم امداد رسانی کردند که از این بین ۲۸ نفر آنها برای دریافت خدمات بیشتر به بیمارستان منتقل شدند.

آرزو دهقانی مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زلزله روز پنجشنبه بستک براساس آمار اورژانس کشور ۳۸ مصدوم داشته که ۱۰ مصدوم به صورت سرپایی در محل درمان و ۲۸ نفر برای گرفتن خدمات بیشتر به بیمارستانهای بند خمیر، لار و بندر عباس منتقل شدند.
وی با بیان اینکه تا به حال ۲۲ نفر از آنها از بیمارستان مرخص شدهاند، افزود: هنوز ۶ مصدوم در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس بستری هستند.
دهقان ادامه داد: طبق گزارش بازرسان بستک ۲۰ تا ۳۰ درصد آسیب دیده و روستاهای اطراف نیز با ۷۰ درصد آسیب دیدهاند.
وی خاطر نشان کرد: پس از وقوع زلزله ۱۱ تیم امدادی در منطقه حضور داشتند.
انتهای پیام/