رئيس دانشگاه تربيت مدرس:
رتبه دوم كشور را در "نانو "داريم
به گزارش خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران دكتر رنجبر، رئيس دانشگاه تربيت مدرس در مراسم تقدير از برگزيدگان هجدهمين المپياد علمي دانشجويي كشور كه امروز برگزار شد،‌ گفت: سه سال است كه دانشگاه تربيت مدرس مراسم تقدير از برگزيدگان امپياد دانشجويي را برگزار مي‌كند و چون در اين دانشگاه دوره كارشناسي نداريم، برگزاري اين مراسم دانشجويان نخبه را بيشتر و بهتر با اهداف و ساختار دانشگاه تربيت مدرس آشنا مي‌كند.

وي با بيان اينكه دانشگاه تربيت مدرس در "نانو" رتبه دوم كشور را احراز كرده است افزود:‌ سال گذشته در عرصه بين‌الملل رتبه 423 را در بين سه هزار و دويست دانشگاه برتر جهان كسب نموديم.

وي تصريح كرد: در رشته شيمي در يك درصد دانشگاه‌هاي برتر جهاني قرارداريم و سال گذشته 11 نفر و امسال نيز 6 نفر از دانشجويان المپيادي را پذيرش كرديم.

انتهاي پيام/