به زودي تدوين مي‌شود:
كتاب آموزش "سلامت" براي تمامي سنين
شهرام رفيعي‌فر مدير كل آموزش ارتقاي سلامت وزارت بهداشت در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار  بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: كتاب آموزش سلامت كتابي است كه مي‌تواند براي تمامي افراد مناسب باشد.

وي گفت: اين كتاب در مراحله اوليه تدوين است و با مشاركت آموزش و پرورش وزارت بهداشت حوزه جوانان زنان و خانواده و ... صورت مي‌گيرد تا بتواند كتابي در جهت "سلامت" همه قشر جامعه باشد.

وي عنوان كرد: اين كتاب در حال تدوين برنامه ريزي براي "سلامت" تغذيه‌اي افراد است و در سنين مدرسه مي‌تواند به عنوان آموزش در كنار آموزش‌هاي ديگر درس قرار گيرد.

وي اظهار داشت: در اين كتاب نشان مي‌دهد كه چه گروهي در چه سنيني چه آموزش‌هايي را دريافت كنند و بتوانند فوق برنامه‌اي باشد در جهت آموزش‌هاي درسي تا بتوانيم با تغذيه مناسب در تمام مقاطع تحصيلي و به ويژه اعضاي خانواده و سالمندان و جوانان باشد.

انتهاي پيام