شیراز/
امضا تفاهم نامه همکاری بین دانشگاههای هنر شیراز و بولونا ایتالیا


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ رییس دانشگاه هنر شیراز با اشاره به روابط علمی فرهنگی دو کشور ایران و ایتالیا گفت: این تفاهم نامه نیز به منظور همکاری مشترک در زمینه های باستان شناسی و همچنین ایجاد ارتباط عمیق و تبادل متخصصان در حوزه آموزش های علمی به امضا رسیده است.


علیرضا عسکری ادامه داد: آموزش باستان و ژئو - انفورماتیک، تحلیل انباشتهای باستانی، ژئوفیزیک، روش های تاریخ گذاری و مطالعه مواد فرهنگی و توسعه آن از جمله زمینه های همکاری هستند که در این تفاهم نامه به آنها اشاره شده است.

وی افزود: دانشگاه هنر شیراز و دپارتمان میراث فرهنگی دانشگاه بولونا کشور ایتالیا همچنین در مورد انتشار نتایج فعالیتهای مشترک نیز با یکدیگر به توافق رسیده اند.

عسکری بیان کرد: امضا کنندگان این تفاهم نامه برای تقویت حوزه های آموزشی و مشاوره در زمینه پژوهش در باستان شناسی هم به یکدیگر کمک خواهند کرد.

رییس دانشگاه هنر شیراز ادامه داد: طرفین این تفاهم نامه برای انجام طرحهای باستان شناسی، انسان شناسی و تاریخی (بررسی، گمانه زنی، کاوش، مطالعات تحلیلی بر بقایای آلی و غیر آلی) با همراهی اعضا گروه مشترک با یکدیگر توافق و همکاری خواهند داشت و در هر طرح تلاش خواهد شد تا شماری از افراد مشتاق، علاقمند و مستعد از هر دو طرف تفاهم نامه در حوزه روش های تحلیلی و میدانی آموزش داده شوند.

عسکری گفت: دپارتمان میراث فرهنگی دانشگاه بولونا ایتالیا، شرایط حضور محققان دانشگاه هنر شیراز و باستان شناسان در برنامه های آموزشی و پژوهشی دانشگاه بولونا را تسهیل خواهد کرد.

وی افزود: دانشگاه بولونا بر اساس این تفاهم نامه حتی المقدور تسهیلات لازم برای اجرای مطالعات باستان استخوان شناسی، باستان گیاه شناسی، شیمی، GIS، مستند نگاری دیجیتال اسناد باستان شناسی و چاپ و انتشار نتایج و دیگر مطالعات مرتبط آزمایشگاهی را فراهم خواهد کرد و شرایط دسترسی به آزمایشگاه ها را برای محققان دانشگاه هنر شیراز فراهم خواهد کرد./س

انتهای پیام/