بوجارزاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
مجموع "مصرف گاز" كشور به 475 ميليون مترمكعب رسيد
مجيد بوجارزاده در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به آخيرن وضعيت گازرساني در كشور اظهار داشت: در حال حاضر هيچ گونه مشكلي در ارائه گاز در كشور وجود ندارد و مجموع مصرف گاز امروز در كشور به 475 ميليون متر مكعب گاز رسيد ه كه نسبت به روز گذشته 10 ميليون متر مكعب كاهش داشته است.  
 
وي يادآور شد: در حال حاضر گازرساني به شدت تحت كنترل است و محدودديت‌ها در بخشهاي مختلف همچنان به قوت خود پايدار است.
 
بوجارزاده میزان مصارف گاز در بخش صنایع عمده را ٣٨ میلیون مترمکعب در روز عنوان کرد و از مردم خواست با صرفه جویی بیشتر از قطع شدن گاز صنایع بزرگ جلوگیری کنند.
 
وي همچنین میانگین میزان گاز مصرفی در بخش خانگی، تجاری و صنایع غیر عمده را روزانه ٤٨٥ میلیون متر مکعب عنوان کرد.
 
سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: با همكاري هموطنان و مديريت صحيح الگوی مصرف گاز زمینه گازرسانی به تمام  نقاط کشور بدون هيچ مشكلي انجام مي شود.
 
بوجارزاده با اشاره به اينكه تامين گاز بخش خانگي از اولويت شركت ملي گاز ايران است گفت: در همين زمينه در اكثر نيروگاهها به جاي گاز نفت كوره و مازوت استفاده مي شود تا مشكلي در تامين سوخت گاز بخش خانگي نداشته باشيم.
 
انتهاي پيام/