کد خبر: ۴۷۱۳۹۴۶
تاریخ: ۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱:۲۰
آمانو: اجرای طرح اقدام مشترک در موضوع هستهای ايران تحولی بزرگ است
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در بیانیهای که شامگاه روز دوشنبه منتشر شد، اعلام کرد:من امروز به شورای حکام در خصوص برنامه هستهای ایران درباره طرح اقدام مشترک میان کشورهای پنج بعلاوه یک و ایران گزارش دادم.
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران ، یوکیا آمانو در بخش دیگر از این بیانیه افزود: خوشحالم که اعلام کنم اجرای طرح اقدام مشترک امروز آغاز شد و این یک تحول بسیار مهم و بزرگ است.
وی گفت: آژانس امادگی دارد به نظارت و راستی آزمایی مربوط به مسائل هستهای ایران در چارچوب طرح اقدام مشترک بپردازد از این رو در خواست کردم جلسه شورای حکام در این هفته تشکیل شود تا تایید شورای حکام را برای فعالیت های آژانس دریافت کنیم.
در همین حال معاون مدیر کل آژانس و رئیس اداره پادمان ها آژانس بین المللی انرژی اتمی از همکاری خوب ایران با آژانس خبر داد.
ترو واریورانتا گفت: ما آخرهفته شلوغی داشتیم .آخر هفته در ایران با همکاری بسیار خوب پیش رفت . ما توانستیم کار خود را به صورت بسیار موثر انجام دهیم.
وی افزود :آنها غنی سازی بیست درصدی را متوقف کرده اند. آنها نصب پشت سرهم سانتریفوژها را متوقف کردند.به عبارت دیگر ارتباط(سانتریفوژها) با یکدیگر در این مکان برچیده شد.روند رقیق سازی اورانیوم آغاز شده است .