7 ترفند برای کم کردن "کالری غذا"
دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برای رسیدن به وزن ایده‌آل قبل از هر چیز باید به تغذیه و میزان کالری که در روز مصرف می‌شود توجه کرد.

وی افزود: با رعایت هفت نکتهٔ زیر می‌توان کالری غذا را کم کرد: مصرف یک لیوان آب قبل از غذا به کم کردن کالری و هضم غذا کمک می‌کند.

عدم استفاده از سس‌های حاوی چربی زیرا این سس‌ها از گروه چربی‌ها محسوب می‌شوند و هر پنج گرم آن‌ها حاوی ۴۵ کالری است.

عدم استفاده از نوشیدنی‌های گازدار که اشتها را افزایش داده و قند خون را افزایش می‌دهند.

استفاده از سالاد قبل از غذای اصلی که باعث می‌شود فیبر حجم معده را اشتغال کند و مصرف غذا پایین بیاید.

حذف نمک از غذا زیرا مصرف نمک باعث می‌شود بدن آب زیادی مصرف کند و این موجب ور م درکل بدن می‌شود.

آهسته خوردن غذا که فرمان سیری به مغز می‌دهد و فرد زود‌تر احساس سیری می‌کند.

میل کردن غذا با قاشق‌های کوچک که باعث می‌شود خوردن غذا طول بکشد و غذای کمتری خورده شود.


انتهای پیام/