نظرزاده: سهم مشهد در لیگ برتر حداقل یک تیم است
علی نظرزاده در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: سهم شهر فوتبال‌خیزی مثل مشهد در لیگ برتر حداقل یک تیم است و ما در پدیده تمام توان‌مان را به‌کار گرفتیم تا لیگ برتری شویم. 
 
مربی تیم فوتبال پدیده مشهد ادامه داد: کار سختی پیش رو داریم، در گروه 5 تیم مدعی صعود هستند و امتیازها نزدیک است و نباید صدرنشینی فعلی تیم فریب‌مان دهد.
 
وی تصریح کرد: کار در لیگ آزادگان خیلی سخت است اگر در این لیگ صعود نکنی مربی موفقی محسوب نمی‌شوی و کارنامه خوبی از خود به جای نمی‌گذاری.
 
نظرزاده اضافه کرد: تیم نوپای ما کار بزرگی انجام داده که به صدر جدول رسیده و این حاصل همدلی کادر مدیریتی، فنی و بازیکنان است.
 
مربی تیم فوتبال پدیده مشهد خاطرنشان کرد: پدیده در ابتدا هواداری نداشت اما هم‌اکنون پنج هزار هوادار داریم که به تیم ما کمک زیادی کرده و قطعا اگر به لیگ برتر صعود کنیم هواداران ابومسلم هم از ما حمایت می‌کنند متاسفانه شرایط ابومسلم خوب نیست و اگر حمایت نشود احتمال سقوط به دسته پایین‌تر هم وجود دارد.
 
انتهای پیام/