این دو ماده‌ غذایی شما را "فراموشکار" می‌کنند
پیام فرحبخش، متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: با افزایش سن "رادیکال‌های آزاد" به "سلول‌های عصبی" حمله و آن‌ها را تخریب می‌کنند، درنتیجه فرد دچار کاهش حافظه و در نهایت آلزایمر می‌شود.

وی گفت: مغز برای خنثی کردن این رادیکال به آنتی‌اکسیدان نیاز دارد که در میوه‌ها و سبزی‌ها به فراوانی یافت می‌شود.

وی افزود: "فشار خون بالا"، سرخرگ‌ها و سیاهرگ‌ها را ملتهب و باعث تنگی عروق می‌شود و اگر خون کافی به مغز نرسد، قدرت حافظه فرد کاهش می‌یابد.

فرحبخش ادامه داد: برای "تقویت حافظه" باید در ابتدا مصرف نمک و "چربی‌های اشباع" را کم کنیم.

وی تصریح کرد: موادغذایی حاوی "امگا3" مثل ماهی‌ها، ویتامینC ، مرکبات، ویتامین‌های گروهB که در جوانه گندم، عدس و گردو وجود دارد و روی که در غلات، گوشت‌ها، جگر، تخم‌مرغ، حبوبات و سبزی‌های تیره وجود دارد، به تقویت حافظه کمک بسیاری می‌کنند.

وی کم‌خونی ناشی از فقرآهن را نیز یکی از عوامل فراموشی دانست و گفت: کم‌خونی فقرآهن باعث می‌شود اکسیژن کافی به سلول‌های مغزی نرسد و در نتیجه فرد به فراموشی دچار شود.

وی اشاره‌ای به رژیم‌های غذایی نامناسب کرد و افزود: سوخت مغز، قند گلوکز است و اگر فرد گرسنه بماند، میزان گلوکز خون کم می‌شود و در نتیجه قدرت یادگیری او نیز کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/