سرمربی تیم ملی اسکی آلپاین:
بهترین حالت ممکن در المپیک، قرار گرفتن در جمع 30نفر اول است/ در شکسته شدن رکوردم شک ندارم
سرمربی تیم ملی اسکی آلپاین در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران گفت: قول می‌دهم که نمایندگان اسکی آلپاین کشورمان بتوانند در المپیک نتیجه و رکورد من را بشکنند. اما برای ما خیلی مهم است که اسکی بازانمان بتوانند در جمع 30 نفر اول قرار بگیرند و این ایده‌آل ماست چراکه افرادی که در جمع 30نفر اول در دور نخست قرار بگیرند در دور دوم، اول از همه راه می‌افتند و در همه جا شناخته شده می‌شوند.

وی در خصوص عدم اعزام تیم ملی رقابت برون مرزی پس از المپیک خاطرنشان کرد: حضور در رقابت‌هایی هم‌چون ورلدکاپ از این حیث اهمیت زیادی دارد که احساس اسکی روی برف مصنوعی با طبیعی بسیار متفاوت است و تجربه کردن این احساس قبل از المپیک می‌تواند به نوعی تمرین و تدارک برای المپیک تبدیل شود.

ساوه شمشکی ادامه داد: ما تمرینات زیادی داشته‌ایم و اردوی اتریش و تورنمنت ترکیه هم کمک زیادی به ما کرد که امیدوارم نتیجه زحماتمان را در المپیک ببینیم.

وی در خصوص سرمربی خارجی تیم ملی اسکی آلپاین اظهار کرد: مدتی است که سرمربی خارجی کریستوفر ماتازی به ما پیوسته که معتقدم حضور وی می‌تواند کمک زیادی به خصوص در رده‌های پایه(نونهالان و نوجوانان) کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تیم ملی اسکی آلپاین 13بهمن عازم سوچی روسیه خواهد شد و امیدواریم که نسبت به دور گذشته و تمام ادوار المپیک نتیجه بهتری کسب کنیم.

انتهای پیام/