اردبیل/
توزيع سبد كالا در استان مديريت مي شود

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل؛ مجید خدابخش افزود: ممکن است در روزهای اول توزیع سبد کالا با ازدحام جمعیت مواجه شویم که این امر می تواند برای توزیع کنندگان و هم برای مردم مشکلاتی را به وجود آورد.

وی بیان کرد: باید با استفاده از رسانه ها و اطلاع رسانی مناسب مردم را از دریافت سبد کالایی مطمئن کنیم تا مشکلات ناشی از ازدحام مردم و تشکیل صف های طولانی به حداقل کاهش یابد.

استاندار اردبیل در ادامه با بیان این که باید در بحث تنظیم بازار فرهنگ سازی صورت گیرد، اظهار کرد: دولت تاکنون در بحث تنظیم بازار به عنوان یک تامین کننده وارد میدان شده که این امر در هیچ کجای دنیا مشاهده نمی شود.

خدابخش افزود: باید تلاش کنیم تا امور مردم را به خود آنها واگذار کرده و براین اساس به تدریج روش کار کمی را تغییر دهیم چراکه پرداخت به همه امور توسط دولت عملی نیست و برخی نارسایی ها از این تفکر حاکم ولی نادرست نشات می گیرد./ش ک

انتهای پیام/