وزير راه و شهرسازی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
همه راه‌های اصلی استان‌های شمالی باز است/ راه‌های روستايی هم امروز بازگشايی می شود
عباس آخوندی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران گفت: استان‌های گلستان، قزوين، تهران، البرز و سپس خراسان شمالی ماشين‌آلات راهداری را برای بازگشايی جاده‌ها یا استان‌های شمالی اعزام کردند و با تلاش شبانه‌روزی همه راه‌‌‌های اصلی باز است.

آخوندی افزود: 30 دستگاه برف‌روب هم از اين استان‌ها به مناطق شمالی کشور اعزام شده است که برای بازگشايی راه‌های روستايی تلاش می‌کنند.

وزير راه و شهرسازی امروز به شمال کشور رفته است تا بر روند تلاش‌ها و برنامه‌های خدمات‌رسانی در راه‌های شهری و روستايی نظارت کند.

وزير راه و شهرسازی به همراه معاونان اين وزارتخانه از محورهای ارتباطی شمال كشور بازديد می‌کند و در اين سفر ضمن رسيدگی به مسايل و مشكلات ناشی از بارش سنگين برف از نزديك پيگيری‌های لازم را برای بهبود شرايط مردم انجام می‌دهد.

در پی بارش‌های بی‌سابقه برف در روزهای اخير در استان‌های مازندران و گيلان؛ عباس آخوندی به همراه معاونان و مديران مربوط به حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از محورهای استان‌های گيلان و مازندران بازديد می‌کند.

با توجه به ريزش برف سنگين در استان گيلان ارتفاع آن در شش شهرستان به بيش از دو و نيم متر رسيده است.

ريزش برف بی‌سابقه در غرب استان مازندران هم در سی سال اخير بی‌سابقه بوده است و در مرحله اول ريزش برف ماشين‌آلاتی شامل برف‌خور، برف‌روب، لُودور، گريدر و نمك‌پاش از طريق استان‌های معين تهران ،البرز، قزوين و گلستان به استان مازندران اعزام شد.

همچنين با توجه به درخواست مجدد سازمان مديريت بحران كشور ماشين‌آلات ديگری از طريق استان‌های خراسان شمالی، زنجان، همدان ، قم و سمنان به منطقه اعزام شده است.

انتهای پیام/