با نزدیک شدن به سال نو، بازار خرید آجیل و مغز دانهها گرمتر میشود اما کمتر کسی از خواص مغز دانههای موجود در آجیلها آگاهی دارد.

وی با بیان اینکه این گیاه دارای مواد مغذی فراوانی مثل کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، سدیم و آهن است، گفت: این مغز دانه غذای بسیار مناسبی برای مبتلایان به دیابت است.
مینایی افزود: این گیاه روده و معده را تقویت و سموم را از بدن خارج میکند، اما فشار خون را بالا میبرد و برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه نمیشود.
وی گفت: روغن فندق نیز برای از بین بردن سرفه و بیماریهای کبدی بسیار مفید است و به دلیل داشتن فسفر زیاد، مغز را تقویت میکند و برای افرادی که کارهای فکری میکنند، مصرف آن توصیه میشود.
این پزشک طب سنتی در پایان تصریح کرد: فندق فواید زیادی دارد، اما به شرطی که در مصرف آن زیاده روی نشود، در صورت مصرف زیاد، دل درد، نفخ شکم و استخراج از عواض آن است. همچنین توصیه میشود افراد سرد مزاج نیز فندق را به تنهایی نخورند و آب یا عسل را با آن همراه کنند.
انتهای پیام/