به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر صورت گرفت
​ارسال کمک‌های بشردوستانه دانشجویان ایران به جنگ‌زدگان سوری
به گزارش حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران، به همت مرکز بین المللی فردایی بهتر و بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کمک‌های جمع آوری شده برای آوارگان سوری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر بسته بندی شده و آماده ارسال برای آوارگان سوری گشت.

در این برنامه که در مسجد دانشگاه امیرکبیر و با حضور رسانه‌های عربی از قبیل المیادین، الاتجاه، العالم و سایر شبکه های عربی زبان برگزار شد، دانشجویان اقدام به بسته بندی لباس‌ها و پتوها کرده و آماده حمل در هواپیما نمودند.

علیرضا متاجی مسئول ستاد حمایت  از آوارگان و جنگ زدگان سوری مرکز بین المللی فردایی بهتر با اشاره به ارسال این کمک‌ها به آوارگان سوری افزود: انشاء الله تیم امدادی مرکز بین المللی فردایی بهتر کمک‌های جمع آوری شده را در بین آوارگان و جنگ زدگان سوری ارسال خواهند کرد.

وی گفت: مرحله اول جمع آوری کمک‌ها انجام شده و روز دوشنبه تیم امدادی مرکز بین المللی فردایی بهتر همراه کمک‌های جمع آوری شده عازم خواهد بود.

در پی سرمای سخت خاورمیانه و وضعیت وخیم آوارگان به علت جنایات گروه‌های تروریستی در سوریه، به همت مرکز بین المللی فردایی بهتر و بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و همیاری جنبش عدالتخواه دانشجویی، اتحادیه بین المللی امت واحده، گروه جهادی فردای سبز و سایر گروه‌ها و تشکل‌ها، دانشجویان سراسر کشور اقدام به جمع آوری کمک‌های مردمی برای آوارگان سوری کردند که اولین محموله کمک‌های مردمی جمع آوری شده همزمان با دهه فجر و با اعزام یک گروه امدادی مرکز بین المللی فردایی بهتر در بین آوارگان سوری توزیع خواهد شد.

انتهای‌پیام/