کرمانشاه /
روزهای سرد تفنگ‌ها را غلاف کنید

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

مهندس کاظم علیزاده معتقد است افرادی که در روزهای سرد و برفی اقدام به شکار جانوارن می کنند شکارچی واقعی نیستند و شکارچیان واقعی نسبت به محیط زیست و حیات وحش حساس هستند.

معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل محیط زیست استان کرمانشاه پرندگان و جانوران را سرمایه های ملی همه مردم دانست و تاکید کرد: محیط زیست شکار درست و در فصول تعیین شده را منع نکرده است و توقع می رود افراد در زمان های حساس از شکار خودداری نمایند.
علیزاده انواع پرنده از جمله کبوتر و سار و همچنین کـَل و بز را از مهمترین گونه هایی دانست که در این روزها بیشتر شکار می شوند.
وی افزود: این گونه ها معمولا در روزهای سرد برای اینکه به غذا دسترسی پیدا کنند از مناطق مرتفع کوه به دامنه ها می آیند و متاسفانه شکار می شوند.
به گفته این مسئول در روزهای سرد در مناطقی که حساسیت بیشتری دارند گشت های بیشتری در نظر گرفته می شود و از شیوه های مختلف نیز به مردم خصوصا مردم روستاها اطلاع رسانی می شود./ش