رضا نوروزی گفت: هنوز هم به قهرمانی امیدواریم هم برای آقای گلی تلاش میکنم چرا که این قدرت را در تیم نفت میبینیم.
بازیکن تیم نفت تهران در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: هنوز چهار بازی تا پایان لیگ باقی مانده است و ما دو بازی حساس مقابل فولاد و استقلال پیش رو داریم به همین دلیل اگر در هر دو بازی برنده شویم دو تن از رقبای سر سخت را از پیش رو برداشتیم و میتوانیم قهرمان شویم.
وی ادامه داد: رقابت در صدر جدول تنگاتنگ است و همین موضوع حساسیت لیگ را زیاد کرده بود اگر لیگ تعطیل نمیشد و تا پایان فصل بی وقفه انجام میشد این تنور داغتر شد و هیجان بیشتری میگرفت.
نوروزی با اشاره به شانس آقای گلیاش افزود: تنها 2 گل با صدر جدول گلزنان فاصله دارم و چهار بازی باقی مانده است و به همین دلیل شانس زیادی دارم تلاش میکنم این عنوان را کسب کنم قبلا هم سابقه حضور در میادین سخت را دارم و امیدوارم این بار هم آقای گلیام را با قهرمانی نفت تهران جشن بگیرم.
انتهای پیام/