وزیر علوم:
سیاست وزارت علوم پاسخگو کردن دانشگاه‌ها در کنار اعطای استقلال است
به گزارش حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران، رضا فرجی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این جلسه گفت: موضوع هیئت‌های امنا به مثابه ستون فقرات نظام آموزش عالی کشور حائز اهمیت است.

وی افزود: در قانون برنامه توسعه 5 ساله پنجم، احکام راهگشا و مفیدی در راستای اعطای استقلال به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی مقرر شده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: مطالعه تطبیقی با سایر کشورهای جهان در استخراج یک الگوی موفق در اداره مؤسسات آموزشی مورد توجه وزارت علوم بوده است.

عضو ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور گفت: سیاست وزارت علوم پاسخگو کردن دانشگاه‌ها در کنار اعطای استقلال به آنها است.

رضا فرجی دانا همچنین در حاشیه این جلسه گفت: نقشه جامع علمی کشور نگاه به آینده دارد و اثرات عملیاتی شدن آنچه که در حوزه علم و فناوری سیاست گذاری شده و به اجرا در می آید چندین سال بعد نشان داده می‌شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) آنچه که امروز شاهد هستیم اثرات سیاست هایی است که از 10 تا 12 سال پیش آغاز شده است.

وی افزود: اجرای سند جامع علمی کشور به عنوان سند علم و فناوری کشور طبق اولویت‌ بندی‌ها، انجام می‌شود.

عضو ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در پایان ادامه داد: ستاد راهبری مسئول تعیین اولویت‌ها در مسیر اجرای نقشه جامع علمی کشور است.


انتهای پیام/